Cifra de La Gossa Sorda: Esbarzers
La Gossa Sorda
La Polseguera [2014]
FA#m - LA - RE - FA#m - RE - LA - REb
FA#m LA L’olor a podrit de València em posa calent,
RE FA#m expulsat per l’arc de l’estació de tren.
FA#m LA Sóc l’últim passatger a l’andana dels teus ulls,
RE FA#m l’última “xusta” banyada, rosella xafigada, qui collons ha apagat la llum? Carn de rodalia i AP7, set voltes per setmana m’enamore del teu peu esquerre i veig com ens cau el cel damunt i amb el dit del mig l’aguante i el tire cap amunt, ouyeah!! A la punta de la llengua tenia un tros de Venus que m’ixia de la boca cada volta que l’obria.
REb FA#m Quan isc a buscar l’alegria
RE LA No sé perquè acabe sempre en el teu carrer.
REb FA#m Allí es sent una melodia...
RE LA Arrap de canyamel, carícia d’esbarzers.
(FA#m - LA - RE - FA#m) “Incar-me” un garrot i volar, descivilitzar-me, aprendre a estimar les tares, les turbulències. Cuidar als amics com em cuiden ells a mi, contar-nos les misèries amb formatge pa i vi. Esnifar la vida amb “turulo” compartit, Fer viatjar la llengua a través de la vall que tens entre els pits. Tot per la pàtria del teu cos, arrugues, molles, pigues, raconets ocults, cicatrius i tatuatges. Soltaves poesia en totes les mirades, jo tenia les entranyes plenes de deixalles. I a la punta de la llengua tenia un tros de Venus que m’eixia de la boca cada volta que l’obria.
REb FA#m Quan isc a buscar l’alegria
RE LA No sé perquè acabe sempre en el teu carrer.
REb FA#m Allí es sent una melodia...
RE LA Arrap de canyamel, carícia d’esbarzers.
Este arquivo é o trabalho do seu trnascritor e representa sua interpretação pessoal da música. O material contido nesta página é para uso privado exclusivo, portanto, é proibida sua reprodução ou retransmissão, bem como seu uso para fins comerciais.
© LaCuerda.net · notícia legal · privacidade · es · en · pt · contato